Sinds de jaren tachtig maken we vooral korte speelfilms. Vaak doen we dit in samenwerking met anderen, vooral met jonge mensen. De laatste jaren krijgen we steeds vaker opdrachten voor korte films. We hebben ons in showreels gespecialiseerd omdat we graag met acteurs of actrices samenwerken.

Follow us on

Nieuws

 

 

Killing Boys wint het Just A Minute festival

10/12/2016

Diep in de nacht hoorden we vanuit Massachusetts dat ons filmpje Killing Boys tot winnaar uitgeroepen is van het Just A Minute festival, een online festival. De film met de meeste online stemmen wint. We hebben zelf nooit om stemmen gebedeld en lieten de rest van de wereld gewoon kiezen en blijkbaar vond de wereld onze film de beste. Het betreft een geldprijs; we kunnen dus nieuwe films maken!

 

Voorpremière van The Child Bride

6/11/2016

 

In Gorkum, waar een deel van de film werd opgenomen, heeft de voorpremière van dit filmpje plaatsgevonden. We kunnen alleen zeggen dat iedereen heel enthousiast en geraakt was. We zijn heel blij met he resultaat!

 

Vrijwel alle acteurs en makers waren aanwezig alsook familie en vrienden, kortom een leuke middag

 

 

 

 

Publieksprijs voor ons filmpje Oma

29/10/2016

Ons filmpje Oma wint de publieksprijs bij het Jongeren Filmfestival in Heerenveen. Het script was van ons; het was gebaseerd op een verhaal van de gebroeders Grimm. Voor de regie vroegen we de 18-jarige Laura Geurts die het prima deed. En de hoofdrol werd door Chloë Lohuis gespeeld, die bij ieder festival veel lof toegezwaaid krijgt. Niet alleen won Laura de publieksprijs maar ook de tweede prijs in de categorie 16/19 jaar. Een andere film waar we voor het camerawerk hadden gezorgd (Nog erger) werd genomineerd maar bleef helaas steken op de 4e plaats.

 

Promoclip voor jongerenvertegenwoordiger

12/10/2016

Thijs Toonen wil jongerenvertegenwoordiger bij de VN worden. Hij is een van de laatste twee van Nederland en heeft een clip nodig om zijn kandidatuur te promoten. Samen met een mooie team kinderen hebben we een mooie clip voor hem gemaakt.

 

It's a wrap voor the Child bride

28/09/2016

Laatste draaidag van de film The Chil Bride. Even leek alles fout te gaan,

maar echt helemaal fout! Maar het is goed opgelost en misschien is het resultaat zelfs nog beter dan verwacht! Het weer was uitstekend en weer met Bilal kunnen filmen; en voor de tweede keer met Gustavo.

 

Clip voor kledingmerk

22/08/2016

Leuke draaidag met fotografe Claudia Kooij van Rijen en Ayten van La Rouge Visagie, naast enkele top kindermodellen. Super leuke dag en veel gelachen met de kleintjes.

 

The Child Bride

17/08/2016

Eerste draaidag van deze short die we met veel zorg en liefde hebben voorbereid. Wie is hierbij betrokken? Mensen met wie we vaak samenwerken: Batuhan en zijn ouders en zusje, Amber en ouders, Ayten; verder enkele nieuwe mensen met wie snel een goede band hadden (foto behind the scenes).

 

"Killing boys" beste One Minute van 2016

25/08/2016

En dan word je vanuit Roemenie gebeld dat je film Killing Boys uitgeroepen is tot beste movie van de World Minute Movie Cup 2016!  We hebben onze titel van vorig jaar netjes verdedigt! De prijs blijft bij ons! Heel trots op Ayten, Batuhan, Richard, Tim, Joop en alle mensen van het Rijdend Unifil Museum die ons geholpen hebben!

 

Videoclip Shanice Cruz BMX, extreme sports

30/07/2016

Portret van Shanice Silva Cruz, van de top BMX-vrouwen van Europa.

Opgenomen in Eindhoven.

 

Naar Zaandam voor een filmpje

23/07/2016

Weer een filmpje met jongeren opgenomen; het verhaal kwam van internet en Jessica de Groen heeft dit bewerkt en aangepast. Na even met ons te overleggen konden we heel snel gaan filmen. Top actrice!

 

One minute naar idee van jongeren

09/07/2016

Jade Yilmazoglu kennen we al een tijde. Onder andere speelde ze in onze film Lilian en onlangs zagen we haar ook in Almere. Ze had een idee voor een one minute en we vonde het een geweldig idee. Samen zijn we verder gaan denken en ook besloten om Batuhan Eryigit erbij te betrekken. Twee toppers bij elkaar! Vandaag hebben we een deel in Spijkenisse gefilmd en ook een gezellige dag gehad.

 

Filmen op een school

30/06/2016

Terwijl andere projecten doorwerken, zijn we naar Dordrecht geweest om een film in de school van Amber op te nemen. Het is een film voor en met haar klas (groep 8). En ze neemt de regie over. Titel: Nog een kans!

 

Première van Oma

22/05/2016

De cast en crew kwam in Utrecht bij elkaar om naar de film te kijken. We zijn heel tevreden met de film zoals er nu is. Enkele dingen moeten wel aangepast worden maar we zijn er zeker van dat de boodschap van de film heel goed overkomt.

 

Video voor Stichting Positief Coachen

11/05/2016

Bij hockeyclub BMHV gefilmd. Niet een wedstrijd maar voor de Stichting Positief Coachen.

 

De mooiste kindermodellen

07/05/2016

Een heel leuke dag in Almere gehad. Allemaal leuke vrienden. De bedoeling was een workshop van La Rouge Visagie op te nemen. Al de kindermodellen op een na kende Ayten via mij en was dus leuk om ze en hun ouders weer te zien. Top foto's gezien!

 

Rokende motoren

06/05/2016

Gefilmd in Den Haag en Scheveningen bij een motorgroep: veel rook en lawaai, en onverwachte bewegingen. Even bang dat het niet goed ging, maar integendeel: top shots opgenomen!  Daarna lekker lang in de file gezeten... had ik maar een motor!

 

"Killing boys" beste One Minute van 2016

30/04/2016

Onze film Killing Boys wint de prijs voor beste One Minute 2016 van Nederland en tevens de publiekprijs. De film vertegenwoordigt Nederland bij de World One Minute Cup 2016 in Roemenië.

Ook  onze film Peanuts met Neathan van der Gronden (nog geen 4 jaar!) valt in de prijzen.

 

Druk bezig met de short Oma

06/04/2016

Met een leuke cast en crew bezig aan deze film. Hoofdrollen worden gespeeld door Addy de Gier als Oma, Chloë Lohuis als kleindochter en Barbara Steen als moeder.

 

Presentatie in Epe

25/04/2016

Presentatie over onze one minutes bij videoclub De Cycloop (Epe) gehouden). Het was heel gezellig en altijd leuk om je eigen films de revue te passeren en commentaren erover te horen. Over 5 dagen is het festival van 2016 en de films die hieraan meedoen hebben we dus niet vertoond.

 

Amanda boys wint publieksprijs

02/04/2016

Onze film Amanda heeft de eerste prijs en publieksprijs bij het regio festival van de NOVA in Heerde. Onze andere film, Omwegen, won de tweede prijs in de categorie fictie.

Beide films zijn geselecteerd voor het Nationaal Festival eind oktober in Heerenveen.

Blij!

 

Verslag Open Dag Rijdend Unifil Museum

28/03/2016

Tweede Paasdag in Gorinchem waar we enkele interviews moesten afnemen en clips maken over de opendag van Rijden Unifil Museum De Dorstige Types. Een top dag, heel gezellig een leerzaam. En vermoeiend!!

Alle interviews zijn van Marieke Bekkers

 

"Lily the diva"

25/03/2016

Even tussendoor een one minute maken met een leuke actrice.

Starring Laurie Scheerder & Jos Groen in 't Wout
 

Weer met onze vaste modellen werken

29/02/2016

Amber&Amber zijn twee vriendinnen die al vaker voor mijn camera hebben gestaan. Het is altijd gezellig en het resultaat ook top! Deze keer met een top fotograaf

Photographer: Rob Mussert
Models: Amber Breunissen & Amber Jankie
Make-up & Hair: Whitney Habets
Styling: Anita Mielan & Lennie Breunissen
Studio: Robbanna Photography

 

Even in lowkey

19/02/2016

Modeling video shoot Marieke Bekkers in low key. Geweldige studio van de HKU. Ze was heel tevreden met het resultaat

Model: Marieke Bekkers
Make up & hair: Milou Bosman

 

Aan een showreel van top jonge actrice

01/02/2016

Niet elke dag kom je een bekend gezicht tegen en voroal zo jong!

Showreel van Fleur du Pré, actrice en model.
Met verschillende stukken van films, series en commercials, zoals van Verborgen Verhalen (EO), Disney promo, Greetz (Popcorn Media), de 48h films Onder mijn bed (regie: Coen Haver) en Held op Sokken (regie: Yvonne van der Haven), Sinterklaas en de pepernoten chaos (regie: Martijn van Nellestijn), 4JIM (KRO-NCRV)

 

Start van het jaar in Naarden

10/01/2016

Kijk hier het filmpje

Backstage video, photoshoot Ice Queen, lekker koud in Naarden! Maar de modellen dede echt hun best, ook de husky!
Models: Nikita den Ouden & Chloë Lohuis
Husky: Gaya, familie Van Leersum
Make-up & hair: La Rouge Visagie
Styling: La Rouge Visagie
Styling hats: Elise den Ouden
Photography: Elise Events Photography
Location: Vestingmuseum (Naarden)

 

 

naar Nieuws van 2015