Heeft u een bedrijfsfilm nodig?

We helpen jou aan een professionele video!

Follow us on

Uw eigen bedrijfsfilm laten maken

Uw eigen bedrijfsfilm op uw website

Wordt het niet tijd om over een eigen bedrijfsfilm te beschikken die uw bedrijf in een keer bij de kijker in z'n hoofd achterlaat?

Een boeiende bedrijfsfilm maakt uw website en uw presentaties aantrekkelijker. Een goede bedrijfsfilm is dan ook als een uitgebreid visitekaartje; uw laat zien en horen wat uw bedrijf is.

En bij BL Producties kost het veel minder dan wat u zou kunnen denken. U kunt natuurlijk een dure video laten maken met animaties, dure technieken en professionele acteurs en actrices. Daar heeft u veel andere bedrijven voor. We denken dat het anders kan en dit laten we voortdurend zien. BL Producties maakt al jaren korte speelfilms op een low-budget manier met geweldige resultaten. Voor slechts € 290 kunnen we in principe een bedrijfsvideo maken van 60 seconden, want veel langer  moet een webvideo niet duren.

Ja, ik wil een eigen video. Wat moet ik doen?

U geeft ons aan wat u met uw film wilt bereiken en voor wie de film is. Samen brainstormen we over de inhoud. Wij doen u creatieve voorstellen en regelen alles rondom de opnamen en doen de filmshoot. En binnen twee weken heeft u het gewenste eindresultaat: uw eigen bedrijfsfilm.

 

Het Broekenpaleis

Webclip voor winkel

Het Broekenpaleis

Veteranenmuseum

Verslag Open Dag 2016

Unifil Museum

Alzheimer

Hoe ga je daarmee om? Een ontroerende film met een duidelijke boodschap

Promo clip

voor Stichting Landmerk

 

Verslag

Aftermovie van Expeditie Staatsliedenbuurt Utrecht - 2016

Portret

Videoclip Shanice Cruz BMX

extreme sports